• Geniet van een stuk TAART by Nihal

    Uw financiële plaatje goed geregeld

TAART by Nihal –
‘Pie is always a good idea’

Mijn naam is Nihal Vogels-Mansur. Ik ben de echtgenote van Mark Vogels en moeder van twee prachtige dochters Elena en Sophia. Ik volgde de opleiding MER bank- en verzekeringswezen en na de afronding hiervan startte ik mijn carrière bij een Amerikaanse beleggingsmaatschappij. Ik belegde voor pensioenfondsen en Arabische investeerders, maar al snel merkte ik dat ik het persoonlijke contact met mensen miste. Via een omweg zette ik mijn carrière voort binnen de financiële dienstverlening. Ik begon als cliëntenadviseur waarbij ik spaar- en betaalrekeningen opende en groeide in acht jaar uit tot private banker. In mijn loopbaan maakte ik kennis met alle geledingen binnen het bankwezen.

Mijn langgekoesterde droom is nu werkelijkheid
In 2017 verliet ik de bancaire sector. Vanuit mijn ambitie om financieel advies voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken, startte ik mijn eigen bedrijf TAART by Nihal als allround financieel adviseur. De stap naar ondernemerschap is sinds het overlijden van mijn vader een langgekoesterde droom geweest. Mijn vader is in 2003 na een kort ziektebed overleden. Wat komt er dan veel op je af, los van de emoties. Op 21-jarige leeftijd begreep ik dat financieel advies niet begint met de verzekeringspremie die je moet betalen, maar met welk doel je de verzekeringspremie wenst te betalen. 

allround financieel adviseur

Duidelijk advies over uw toekomst

Bij ons geen allround financieel adviseurs die u overrompelen met informatie, vooral vertellen wat u móét doen in plaats van te luisteren naar wat u graag wílt. Wél persoonlijke aandacht, maatwerk, belangeloze advisering en een vast aanspreekpunt dat u te allen tijde kunt bereiken. TAART by Nihal werkt samen met verschillende stakeholders uit haar netwerk zoals financieel planners, verzekeraars, notarissen, detacheerders, erfrecht advocaten, echtscheidingsadviseurs, accountants en makelaars.

Allround financieel advies

Duidelijk advies over uw toekomst, dáár maken we ons bij TAART by Nihal hard voor. Net als anderen helpen bij het maken van verantwoorde financiële keuzes. In dit geval spreek ik graag in de metafoor van een taart. Een taart telt verschillende lagen en de cake vormt hiervoor de basis. Net zoals een dak boven uw hoofd en het betalen van uw vaste lasten. U kunt het leven dat u nu leidt, alias de cake, verrijken met romige lagen: een huis, huwelijk, gezinsuitbreiding, vermogen en pensioen. Helaas kent het leven ook minder smeuïge lagen: een echtscheiding of overlijden.

allround financieel adviseur
allround financieel adviseur

Uit welke lagen bestaat uw taart?

Aan iedere laag, romig of niet, ligt een financieel advies ten grondslag. Hoe meer zaken u voor uw leven wenst te regelen, hoe luxer uw taart wordt. Die luxe kunt u regelen door u goed te laten adviseren. Zo weet u of de gewenste taartvulling in uw situatie haalbaar is. Soms moet u uitwijken naar een ander smaakje. U kunt hierbij denken aan een kleiner pensioen in combinatie met lagere hypotheeklasten of een hogere pensioenopbouw om later te kunnen reizen gecombineerd met minder inkomen.

Wie krijgt er een punt van uw taart?

Het kan zelfs zo zijn dat uw taart op uw eigen koffietafel staat. Dan wilt u misschien wel dat uw geliefde familieleden daar een puntje van kunnen eten of juist de taart niet zien aangezien zij geen aanspraak hebben op uw erfenis. Hoe u het ook wendt of keert, het leven draait om taart. Geniet van een stuk TAART by Nihal, omdat u weet dat uw financiële plaatje dan goed geregeld is.

allround financieel adviseur

Expertise

Onze expertise reikt van vermogen, hypotheken, pensioenen, inkomensaanvulling bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid tot aan nalatenschapsadvisering. Met recht kan ik u garanderen dat wij bij TAART by Nihal als allround financieel adviseur alle kennis en kunde onder één dak hebben geborgen.

 
© Copyright - TAART by Nihal · Alle rechten voorbehouden
x

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.