• Geniet van een stuk TAART by Nihal

  Uw financiële plaatje goed geregeld

  financieel overzicht

Over TAART by Nihal

Wie wij zijn

Duidelijk advies over uw toekomst en financieel overzicht, dáár maken we ons bij TAART by Nihal hard voor. Net als anderen helpen bij het maken van verantwoorde financiële keuzes. Samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van taart omdat uw financiële plaatje goed geregeld is. Flexibel, betrouwbaar, oplossingsgericht en te allen tijde een persoonlijke benadering kenmerken onze dienstverlening.

Wat we doen

Met onze dienstverlening ontzorgen we met een hoofdletter ‘O’. Hieronder vallen onderstaande diensten:

 • Het opstellen van een financiële planning voor u of uw personeel waarbij we financieel overzicht bieden door de huidige situatie in kaart brengen, advies geven en een plan opstellen voor de lange termijn voor een financieel optimale situatie.
 • Het geven van masterclasses op aanvraag over diverse onderwerpen zoals de financiële gevolgen van overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.
 • Het adviseren in uw nalatenschap. We brengen uw wensen in kaart, geven u deskundig advies en algemene informatie over praktische zaken die hierbij om de hoek komen kijken.
 • Het uitvoeren van een second opinion bij een hypotheekofferte. We bespreken uw wensen en doelen en toetsen uw hypotheekofferte hierop.
 • Het uit de brand helpen van bedrijven op interim basis. Voor één dag in de week, meerdere dagen of zelfs de hele week.

Met wie we samenwerken

Naast onze eindproducten werkt TAART by Nihal samen met verschillende stakeholders uit haar netwerk zoals financieel planners, verzekeraars, notarissen, detacheerders, budgetcoaches, erfrecht advocaten, echtscheidingsadviseurs, accountants en makelaars.

Enkele stakeholders waarmee ik graag samenwerk zijn:

 • Notaris De Kerf en van Sprang
  Dit gerenommeerd notariskantoor werkt snel, goed en creatief. En met veel plezier. Want naast vakmensen zijn ze vooral mensen-mensen. Iets waar wij als allround financieel advieskantoor ook veel waarde aan hechten.
 • Coaching bij verlies New Mourning
  Op een betrokken, professionele en doelgerichte wijze biedt New Mourning coaching bij verlies aan. Voor nabestaanden én voor werkgevers en collega’s. Maar ook voor hen die rouwen om het verlies van gezondheid of werk. New Mourning is er voor iedereen, net als wij.

Waar we gevestigd zijn

TAART by Nihal is gevestigd in Tilburg. Klanten zijn van harte welkom bij ons, maar wij komen, indien u wonend bent in Noord-Brabant, net zo graag naar u toe. Zodat u in uw eigen, bekende, veilig omgeving over uw financiën kunt praten.

© Copyright - TAART by Nihal · Alle rechten voorbehouden
x

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.