• Geniet van een stuk TAART by Nihal

    Uw financiële plaatje goed geregeld

    Financiele dienstverlening

Financiële dienstverlening by Nihal

TAART by Nihal biedt een uitgebreide financiële dienstverlening aan om uw situatie inzichtelijk te maken en u te adviseren daar waar nodig. Een klant van TAART by Nihal staat te allen tijde voorop. In levende lijve, per mail of per telefoon.

1.) Financiële planning

Hoe staat u er financieel voor? Welke financiële producten heeft u in uw bezit? Welke mist u? En heeft u wensen voor de toekomst? In de rol van financieel planner geeft TAART by Nihal u financieel inzicht, advies en kijkt naar een planning om wensen op de lange termijn te realiseren.

Lees meer.

2.) Financiële planning voor personeel

Merkt u als ondernemer dat uw personeel zich zorgen maakt om hun pensioenopbouw, de kans op arbeidsongeschiktheid, overlijden en of ze wel een huis kunnen kopen? Doe dan een beroep op onze financiële dienstverlening. Biedt uw personeels als secundaire arbeidsvoorwaarden aan om een aantal uur gebruik te maken van een financiële planner die op verzoek het gesprek thuis of op kantoor voert.

Lees meer.

financiële planning personeel

3.) Interim

Bent u op zoek naar een tijdelijke financieel adviseur, financieel planner of nalatenschapsadviseur? Voor één dag in de week of meer? Ook dat valt binnen onze financiële dienstverlening. TAART by Nihal treedt op als interim om een medewerker die met zwangerschapsverlof is of langdurig ziek is, op te vangen.

Lees meer.

4.) Masterclasses

In groepsverband geeft TAART by Nihal trainingen over diverse financiële thema’s. Tijdens een maximaal drie uur durende presentatie praten we u in een notendop bij over een onderwerp naar keuze. Dit kan gaan over de financiële gevolgen bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Of over andere onderwerpen zoals de gevolgen van Prinsjesdag. U bepaald, wij draaien

Lees meer.

financiele vraagstukken
nalatenschapsplanning

5.) Nalatenschapadvisering

Samen zorgen we ervoor dat uw nabestaanden het goed hebben, zowel juridisch als fiscaal. Zo bekijken we onder meer hoe uw geliefden bij overlijden zo vriendelijk mogelijk aanspraak maken op uw erfenis en we regelen dat uw partner in het huis kan blijven wonen.

Lees meer.

6.) Second opinion

Als het om onze gezondheid gaat kiezen we massaal voor een second opinion. Dit doen we om zeker te weten dat we een goed advies hebben gekregen. Een second opinion kan om die reden een uitkomst bieden als je twijfelt. Echter, als het om onze financiën gaat, maken we hier nauwelijks of geen gebruik van! Vaak zijn de financiële beslissingen genomen, om op langere termijn tot een resultaat te komen. Best gek toch?

Wanneer zou een Second Opinion voor je kunnen werken? Lees meer.

Hypotheekservice
© Copyright - TAART by Nihal · Alle rechten voorbehouden
x

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.