Financiële planning voor uw personeel

Bent u een ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Wilt u dat uw werknemers gezond zijn in lichaam en geest? Dan biedt u ze naar alle waarschijnlijkheid bedrijfsfitness aan, of een korting om te sporten bij een sportschool, een vrije dag op hun trouwdag of bij het aangaan van een partnerschap, mindfulness trainingen om te ontspannen en fruit bij de lunch om hun vitamines op peil te houden. Uit alles blijkt dat u het goed voor heeft met uw medewerkers en te allen tijden in hun belang denkt.

Een betrokken ondernemer gaat nóg een stapje verder
Aan alles merkt u dat uw personeel zich zorgen maakt om hun pensioenopbouw, de kans op arbeidsongeschiktheid, overlijden en of ze wel een huis kunnen kopen. Hoe mooi is het als u ze als betrokken ondernemer hierin kunt ontlasten en ze financiële zekerheid en rust kunt bieden? Biedt ze daarom, naast alle voordelen die u ze al aanreikt, als secundaire arbeidsvoorwaarden aan om een aantal uur gebruik te maken van een financiële planner die op verzoek het gesprek thuis of op kantoor voert.

Werkwijze financiële planning voor uw personeel
Allereerst maakt TAART by Nihal stuk voor stuk met al uw werknemers geheel kosteloos en vrijblijvend kennis. We kijken of we bij elkaar passen en of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Zo ja, dan plannen we een vervolgafspraak in. Na afloop hiervan ontvangt ieder personeelslid een korte samenvatting van het gesprek en de belangrijkste aandachtspunten of adviezen die ze mee kunnen nemen naar de bank, verzekeraar en/of notaris. Zó neemt u de financiële zorgen van uw personeel weg en dat is onbetaalbaar.