Hypotheekservice: second opinion hypotheekofferte

U heeft na een lange zoektocht uw droomwoning gevonden. Hier wilt u natuurlijk optimaal van genieten. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een hypotheek die past bij uw financiële middelen. Het is van groot belang dat u de juiste aflossingsvorm kiest, goed bekijkt hoelang u de hypotheekrente wilt vastzetten en dat u inzichtelijk heeft of dat er een woon- en/of overlijdensrisicoverzekering afgesloten dient te worden. De hypotheekservice van TAART by Nihal helpt u hier graag bij.

Is er geen klik met uw huidige hypotheekadviseur?
Matchen u en uw huidige hypotheekadviseur niet? Heeft u het gevoel dat er niet naar u geluisterd wordt? Of komt u niet door de offerte heen omdat u het erg spannend vindt? Begrijpelijk het is immers ook geen pakje boter die u bij de dichtstbijzijnde supermarkt koopt. Doe dan een beroep op de hypotheekservice van TAART by Nihal. Tijdens een halfuurtje maken we kosteloos en geheel vrijblijvend kennis met u en bekijken we of we bij elkaar passen en of we u verder kunnen helpen.

De kosten voor een second opinion zijn aftrekbaar
Is er een klik met TAART by Nihal? Zo ja, dan bespreken we tijdens ons vervolggesprek uw wensen en doelen, waarop we vervolgens uw huidige hypotheekofferte toetsen. Is er haast geboden bij de aankoop van de woning en het ondertekenen van de offerte dan biedt TAART by Nihal ook de mogelijkheid om een telefonisch- of videogesprek te voeren. Na afloop ontvang u te allen tijde een korte samenvatting van ons gesprek en de belangrijkste aandachtspunten om mee te nemen naar uw bank en/of verzekeraar. Een bijkomend voordeel is dat de kosten van een second opinion fiscaal aftrekbaar zijn. Met een gerust hart een hypotheek afsluiten, doet u bij ons.