Links

 • www.nhg.nl
  Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperkt u met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst.
 • www.nibud.nl
  Het Nibud is een onafhankelijk voorlichtingsinstituut. We doen onderzoek naar en geven voorlichting over de huishoudportemonnee.
 • www.seh.nl
  Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date.
 • www.hypothecairplanner.nl/
  De NVHP bewaakt het kwaliteitslabel ‘Erkend Hypothecair Planner, EHP’. Dit label wordt gevoerd door hypotheekadviseurs op Hbo-niveau die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond. Zij hebben aan de vereniging laten zien dat zij ervaren en deskundig zijn in het geven van adviezen op het gebied van hypothecaire planning. Zij houden deze kennis jaarlijks op peil d.m.v. PE-opleidingen.
 • www.ffp.nl
  Als u een klacht wilt indienen bij de FFP omdat u van mening bent dat een FFP-lid zich niet aan de gedragscode gehouden heeft kunt u het proces zoals beschreven staat op de website opvolgen. Stichting Certificering FFP heeft een onafhankelijke commissie voor kwaliteitsbewaking. De Commissie van Toezicht bewaakt de naleving van de Gedragscode en het Reglement op het gebruik van het collectief merk. Klachten over individuele financieel planners worden door deze commissie behandeld en getoetst aan de gedragscode.
 • www.afm.nl
  Dit is de website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor consumenten. De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
 • www.kandoor.nl
  Taart by Nihal is gids bij Kandoor.nl. Als vrijwilliger beantwoorden we financiële vragen om mensen zo verder te helpen. Dit doen we vanuit het gedachtegoed dat we vinden dat iedereen recht heeft op het stellen van een vraag over zijn/haar financiële situatie. Bij Kandoor.nl worden geen adviezen gegeven, maar mensen krijgen hulp bij het zoeken naar de juiste informatie die ze verder kan helpen.