Webinar Je pensioen regel je zelf!

Ben jij een ondernemer(-ster) en herken jij je hier in?

Ben jij de ondernemer die het beu is om onzeker te zijn over het pensioeninkomen? Focus jij je vooral op de groei van de onderneming en vergeet je daarbij de financiën binnen de privésfeer?

Als je de media mag geloven hebben de huidige ondernemers een pensioenprobleem. Vaak omdat ze te weinig kennis hebben van het onderwerp en het daarbij behorende bedrag. Hoe fijn zou het zijn als jij niet bij die groep ondernemers hoort? Sterker nog, dat jij precies weet hoe jouw pensioeninkomen eruit komt te zien? Dan heb je alles onder controle!

Met drie stappen meer duidelijkheid!

Om die reden geeft financieel advieskantoor TAART by Nihal een Training. We gaan het niet alleen over pensioen hebben, maar vooral over wat pensioen voor jou betekent! Hoe hoog mag het pensioeninkomen zijn en hoe kunnen we dat realiseren? Daarnaast nemen we alle financiële en fiscale mogelijkheden door. Je krijgt meteen handvatten, om de start naar een goed pensioen te maken.

Wie is de trainer?

Klinkt goed toch? Dus drie stappen naar een goed pensioen, in een virtuele omgeving waar je je vragen online kunt stellen en niemand die ziet. En de Masterclass wordt gegeven door de vrouw achter TAART by Nihal, die voor de Rabobank verschillende presentaties heeft mogen verzorgen over hetzelfde onderwerp. Dit deed ze niet alleen voor de huidige en toekomstige klanten, maar ook voor het eigen personeel. Sterker nog ze heeft zelfs bankmedewerkers getraind om de adviesgesprekken over Pensioen te kunnen voeren!

Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw pensioen!

Een vrouw van kaliber, die jou als ondernemer het juiste zetje weet te geven! Schrijf je nu gratis in en stel de pensioenopbouw niet verder uit! Klik op de link om je aan te melden voor dinsdag 9 april aanstaande. De webinar wordt opgenomen, dus meld je ook aan als je het later terug wil kijken!