Summerschool 2019

Een goede financiële basis voor jou als startend ondernemer!

Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Je neemt als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens deze bijeenkomst nemen we je bij de hand en doorlopen we al die financiële zaken die geregeld moeten worden. Dan kan jij na de zomer van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent!

Inhoud

In zowel juli als augustus geven we deze bijeenkomst in één ochtend. Waarbij we je concrete tips & tricks geven om de financiën van jouw onderneming een goede basis te geven.

financiële planning personeel

Geef gerust aan ons door naar welke onderwerpen jouw interesse uitgaat, maar de volgende onderwerpen komen zeker aan bod:

  • Welke verzekeringen zijn nou echt noodzakelijk?
  • Hoe doe je jouw BTW aangifte?
  • Wat moet je minimaal voor de Belastingdienst aan administratie bijhouden?
  • Welke aftrekposten gelden voor jouw onderneming?
  • Hoe zit het met je pensioenopbouw?
  • Hoe zorg je niet alleen voor je business, maar vooral ook voor jezelf?

Door de opzet van de training kom je in contact met een groep startende ondernemers, goed voor je netwerk! Aan het einde van de ochtend hebben we samen een goede financiële planning neergezet die je direct als basis voor jouw onderneming kunt gebruiken.

Datum, tijd, prijs en locatie

Wil je een goede financiële start voor je eigen onderneming maar kun je hier nog wel wat hulp bij gebruiken? Ben jij een IB-ondernemer (eenmanszaak of VOF)? Meld je dan nu hieronder aan.

Prijs is € 75,- per persoon, excl. BTW.

Locatie:
Gebouw 88
Burgemeester Brokxlaan 12,
5041 SB Tilburg

Data:
Donderdag 18 Juli 2019 óf
Dinsdag 20 Augustus 2019

Tijden:
09:00 uur Ontvangst met koffie en thee
09:30 uur Aanvang bijeenkomst
12:30 uur Verwachte eindtijd

Deze workshop wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers.

Meld je hieronder aan!

4 + 1 = ?