Media

TAART by Nihal profileert zich ook in de media met radio uitzendingen, video’s en blogs over diverse thema’s. Gebruik het menu aan de linkerkant om de media-uitingen per thema te lezen of luisteren.

‘Elke zondag sta ik uitgebreid te kokkerellen’

Allerhande, publicatie M07.

Nihal en haar man werken 3 dagen vooruit, zodat er elke dag wat lekkers op tafel staat voor hun 2 dochters. En zo heeft dit drukke gezin nog wel een paar goede ideeën!

Op de centen, budgetteren kun je leren!

Viva, publicatie Amanda van Schaik 07.

Als jeje financiën op een rijtje hebt ,geef je je geld een stuk bewuster én hou je aan het eind vna de maand vanzelf meer over. Deze budget-apps helpen je erbij.

Jeroen (42) investeerde twee ton overwaarde: ‘Neem nu genoegen met klein huurhuis’

AD, publicatie Robert Hüsken .

Is het verstandig?
Financieel adviseur Nihal Vogels neemt Jeroens verhaal onder de loep. Zij noemt de stappen van Jeroen niet uitgesproken verstandig. Lees hieronder verder…

Vragen over je belastingaangifte?

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken?

Uw financiën a piece of cake

Wie krijgt bij de gedachte aan het managen van zijn financiën nou geen pijn in zijn buik? Geld is en blijft voor velen “een ding”: het is eng, ingewikkeld en best een beetje saai. Maar niet als het ligt aan de Berkel-Enschotse Nihal Vogels. Samen met u neemt de allround financieel adviseur van TAART graag een kijkje in uw portemonnee. Lees hieronder verder…

Waarom hypotheken, taart en Nijntje een hele goede combinatie zijn!

MUNT Hypotheken sponsort het Nijntje Museum. We nodigen daarom adviseurs en hun gezin uit om daar eens rond te kijken. Deze week vertelt Nihal Vogels over haar bezoek aan Nijntje.

Interview over haar geslaagde carrièreswitch met Nihal Vogels!

Interview over haar geslaagde carrièreswitch met Nihal Vogels. Zij was Private Banker en is nu ondernemer in geruststellend financieel advies met de naam Taart by Nihal. Geschreven door Judith Delën van Ivy Works.

Nihal Vogels is betrokken bij KennisPlaats Vesper

Op de flexwerkplekken in de Bibliotheek Berkel-Enschot ontstond in 2018 spontaan een nieuw initiatief voor ondernemers: KennisPlaats Vesper. Nihal Vogels was net haar eigen bedrijf als financieel planner gestart en zat toen nog regelmatig te werken aan die bureaus in het verbouwde klooster Koningsoord, waar de bibliotheek is gevestigd.