5 tips die jou geld opleveren!

Het leven wordt steeds duurder en daarmee stijgt stiekem ook jouw uitgavenpatroon. Misschien komt dat ook, omdat je meer uitjes gepland hebt staan of je bent net een ouder geworden. Er zijn genoeg momenten die je doen stilstaan bij het doorlopen van de uitgaven.

Laat mij je helpen om de eerste stappen te zetten en op een aantal zaken te besparen!

Het heft in eigen hand houden

Sinds het derde kwartaal van vorig jaar zijn er 41% meer levenstestamenten opgemaakt bij de notaris (Bron: www.knb.nl). Een levenstestament laat je opmaken als je niet meer in staat bent je eigen zaken te regelen. Denk hierbij aan een verkeersongeval…

Beleggen: waarom wel of niet?

Op dit moment is de spaarrente laag, terwijl de beleggingsmarkt redelijk goede rendementen biedt. En natuurlijk is de bitcoin met regelmaat in het nieuws. Tijdens een adviesgesprek komt dan ook regelmatig de vraag voorbij: moet ik wel of niet beleggen?

Beleggen: waar moet je op letten?

Beleggen is een manier om in deze tijd waarin de banken weinig rente uitkeren, toch een goed rendement te behalen. Beluister hier de radio-uitzending waarin ik toelicht waar u op moet letten bij beleggen.

Wat kost een studerend kind?

Studerende kinderen kosten geld, veel geld. Tegenwoordig moeten studenten lenen om hun studie te bekostigen, de studiebeurs is verleden tijd. Beluister hier welke financiële regelingen je als ouder kunt treffen om je hierop voor te bereiden.