WEBINAR: Hoe verduurzaam je om energiekosten te besparen.

Webinar: Voorkom een dure winter en leer hoe je kan bezuinigen door te verduurzamen.

Heb je een speciale energiestudie nodig om de rekening te begrijpen? Als je naar de media kijkt, dan vallen de positieve en negatieve energieberichten over je heen. “Energie wordt duurder” “De overheid gaat voor een tegemoetkoming in de energiekosten zorgen!” Dus ik moet echt “iets” aan energieverbruik gaan doen! Gelukkig kun je ook zelf duurzame oplossingen voor de eigen woning vinden!

Wil je meer weten over het verduurzamen van de woning? Wil jij energie gaan krijgen van een verlaagd energieverbruik? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de gratis webinar!”

In dit webinar:

Tips and tricks waar je vandaag mee kunt beginnen

Quick wins, de eerste maatregelen die al bij kunnen dragen, zaken die mogelijk al aan vervanging toe zijn die je kunt aanpakken

Hoe verduurzaam je je woning op een slimme manier

2 specialisten die met jou alle tips rondom bezuinigen en verduurzaming gaan delen

Maandag 31 OKTOBER 20:00 uur. Deelname is gratis.
Dit webinar wordt opgenomen en kan je dus ook op een later moment terug kijken.

SPREKERS

Nihal Vogels

Eigenaar Taart by Nihal

Host.

Ik ben Nihal Vogels, een gecertificeerd financieel planner, gespecialiseerd in lange termijn financieel/fiscaal advies en nalatenschapsadvies.
Ik zorg ervoor dat jij, particulier en ondernemer, financieel overzicht krijgt en zo snel mogelijk jouw financiële doelen bereikt!

Ik geef onafhankelijk advies en verkoop daarbij geen financiële producten. Ik kijk juist naar jouw eigen behoefte, financiële en fiscale mogelijkheden.
Als er toch (bijv.) een verzekering nodig is, dan help ik je binnen mijn netwerk verder. Zo heb je één aanspreekpunt dat jouw persoonlijke situatie en wensen kent!

In 2017 verliet ik de bancaire sector. Vanuit mijn ambitie om financieel advies voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken, startte ik mijn eigen bedrijf TAART by Nihal als financieel planner. Ik begrijp dat financieel advies niet begint met de verzekeringspremie die je moet betalen, maar met welk doel je de verzekeringspremie wenst te betalen.

Hubert-Jan Busch

Passief Huis Specialist

Hoe verduurzaam je?

Ik ben Projectmanager en Passief Huis specialist bij Sto Isoned.

Met jarenlange ervaring in de installatiewereld (fabrikanten) op het gebied van o.a. warmtepompen, ventilatie en zonne-energie heb ik ongeveer 6 geleden de overstap gemaakt naar de bouwkundige kant van de bouwwereld.

In mijn rol als Projectmanager voor Sto Isoned ben ik verantwoordelijk voor de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en adviseer ik m.n. projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en architecten m.b.t. de toepassingen van buitengevelisolatie. Enerzijds is dat op technische basis; wat en hoeveel moet je isoleren vanuit een integrale aanpak (bouwkundig en installatietechnisch) en wat komt er technisch bij kijken (details, aansluitingen, verwerking). Anderzijds is dat ook de esthetische kant; welke mogelijkheden zijn er, welke vormen van materialisatie, metselverbanden, vormen, kleuren, uitstraling etc.

Niet in de laatste plaats komen onderwerpen als duurzaamheid, circulariteit, CO2 footprint, energiebesparing ook regelmatig aan bod in de gesprekken die ik voer.

Inge Walstra

Hypothecair Planner

Hoe bekostig je de verduurzaming?

Inge Walstra is een zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur met verduurzaming van de woning hoog in het vaandel.

Ze heeft sinds 2018 haar eigen kantoor in de regio Eindhoven/Helmond en heeft daarvoor ruim 25 jaar bij Rabobank gewerkt.

Inge vindt het een voorrecht om haar klanten te mogen begeleiden bij belangrijke financiële beslissingen en heeft er plezier in als woonwensen uitkomen.

 

MELD JE NU AAN

Maandag 31 OKTOBER 20:00. Deelname is gratis.

Meld je aan via onderstaand formulier en je ontvangt een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor het webinar ontvang je de teamslink van het webinar.